Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 09

6 квітня у Калашниківському НВК було проведено День відкритих дверей. У рамках заходу підведено підсумки діяльності закладу та окреслено завдання на перспективу. На зустріч із учнями та працівниками школи прибули партнери, жителі місцевої громади, батьки, народні умільці.
Школа презентувала основні положення та напрямки Плану розвитку закладу на 2016-2021 навчальні роки, в якому сплановано проекти діяльності в освітньому, виховному та еколого-валеологічному напрямках. Присутні були ознайомлені із досягненнями учнів закладу протягом навчального року. Було представлено наукові роботи Ю. Яценко (секція "Педагогіка) та А. Берези (секція "Історичне краєзнавство"), в ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: катеринаіванівна | Дата: 09.04.2017 | Коментарі (0)

4-5 квітня 2017 року Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освітиім. М.В. Остроградського та Благодійним фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» було проведено дводенний тренінг для представників пілотних шкіл Полтавської та Харківської областей “Як посилити потенціал школи для збереження здоров’я учнів”, організованого відповідно до Плану реалізації освітнього компоненту проекту ВООЗ “Профілактика неінфекційних захворювань серед учнівської молоді”.

... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: pentova | Дата: 09.04.2017 | Коментарі (0)