Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 9 » День відкритих дверей у Калашниківському НВК
15:26
День відкритих дверей у Калашниківському НВК

6 квітня у Калашниківському НВК було проведено День відкритих дверей. У рамках заходу підведено підсумки діяльності закладу та окреслено завдання на перспективу. На зустріч із учнями та працівниками школи прибули партнери, жителі місцевої громади, батьки, народні умільці.
Школа презентувала основні положення та напрямки Плану розвитку закладу на 2016-2021 навчальні роки, в якому сплановано проекти діяльності в освітньому, виховному та еколого-валеологічному напрямках. Присутні були ознайомлені із досягненнями учнів закладу протягом навчального року. Було представлено наукові роботи Ю. Яценко (секція "Педагогіка) та А. Берези (секція "Історичне краєзнавство"), в яких вивчалися соціально-педагогічні аспекти впровадження моделі ГАШ у Калашниківському НВК та історія розвитку школи від заснування до нинішнього часу.
На творчій виставці були представлені роботи учнів, учителів та працівників навчально-виховного закладу. Також організовано персональні виставки робіт народних майстринь О.Севрук, Л.Поляшенко, С.Жидецької.
Присутніх вітали директор закладу В.Жизіцький, директор ПП ім. Калашника І.Степаненко, представник громадської організації "ЕкоЛтава" М.Рябика, представник ПрАТ "Нафтогазвидобування" В.Филенко, представник батьківського комітету І.Власюк.
Учні вітали гостей піснями, танцями, гумором. Активну участь у підготовці концерту брали учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури.


К. Ночовна, учитель української мови та літератури

Переглядів: 387 | Додав: катеринаіванівна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar