Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Жовтень » 02

Цікава інформація з дошкільних навчальних закладів щодо проведення велопробігу під гаслом «Дошкільники – за чисте довкілля!» надходить до Методичного сервісного центру майже щодня.

         Сьогодні є бажання поділитися позитивом про проведення яскравої спортивної події «Веселі перегони» у Копилівському ДНЗ «Ялинка», які відбулись у День здоров’я. Дошкільний заклад є профільним з еколого-валеологічного напрямку роботи, тому вихованці старшої групи із завзяттям відстоювали честь своєї команди.  Виборювали перемогу свідомо – дошкільники з « ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: pentovaprmk | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

         Цьогоріч для участі в урочистостях до Всеукраїнського дня Дошкілля  у Києві до складу делегації Полтавської області запрошено методиста РМК Марину Павленко. Святкування відбулось 21 вересня у Палаці дитячої та юнацької творчості.

         Сяючі посмішки, гучні привітання колег з різних регіонів країни, музика, гамір, цікаві осередки з фаховою літературою – така атмосфера панувала у фойе Палацу. Традиційно свято розпочалось з яскравих номерів художньої самодіяльності у виконанні вихованців дошкільних навчальних закладів м.Київа та гуртківців Палацу дитячої та юнацької творчості.

  ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: pentovaprmk | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)