Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Всеукраїнський день Дошкілля!
05:57
Всеукраїнський день Дошкілля!

         Цьогоріч для участі в урочистостях до Всеукраїнського дня Дошкілля  у Києві до складу делегації Полтавської області запрошено методиста РМК Марину Павленко. Святкування відбулось 21 вересня у Палаці дитячої та юнацької творчості.

         Сяючі посмішки, гучні привітання колег з різних регіонів країни, музика, гамір, цікаві осередки з фаховою літературою – така атмосфера панувала у фойе Палацу. Традиційно свято розпочалось з яскравих номерів художньої самодіяльності у виконанні вихованців дошкільних навчальних закладів м.Київа та гуртківців Палацу дитячої та юнацької творчості.

       У цей чудовий вересневий день педагогів-дошкільників вітали метри українського дошкілля: Тамара Панасюк, Алла Богуш, Ніна Омеляненко.

         З вітальним словом до дошкільної спільноти звернулась Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, яка наголосила на важливості дошкілля як фундаменту і основи освітньої галузі. Пані Лілія особисто вручила грамоти, дипломи, подяки і пам'ятні подарунки вихователям-новаторам, переможцям різноманітних конкурсів, а також кращим колективам дошкілля.

         Приємним доповненням до загальної картини свята стало вітання від Міністерства освіти Білорусі.

          Щирі слова подяки за таку кропітку та вкрай необхідну працю  висловила своїм колегам-дошкільникам  у Всеукраїнський день ДОШКІЛЛЯ  Марина Павленко та від імені керівництва і від себе особисто побажала  здоров’я, наснаги, радості, творчих злетів під мирним небом України.

Переглядів: 472 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar