Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Серпень » 09

Всеукраїнський вебінар «Конструктор LEGO як освітній ресурс 21 століття у початкових класах»

17 серпня 2017 року о 12.00  Інститут модернізації змісту освіти спільно з Громадською організацією «Інноваційні освітні технології» проводить Всеукраїнський вебінар «Конструктор LEGO як освітній ресурс 21 століття у початкових класах. Міжнародна програма FIRST LEGO League Junior».

До участі у заході можуть долучитись педагоги позашкільних навчальних закладів, вчителі початкової школи, керівники навчальних закладів та зацікавлені особи. Для цього їм варто заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Учасники вебінару ознай ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: pentovaprmk | Дата: 09.08.2017 | Коментарі (0)

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ТА ВСІ, ХТО ГОТУЄТЬСЯ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗАЗДАЛЕГІДЬ!

ВИДАВНИЧА ГРУПА «ОСНОВА» ЗАПРОШУЄ ВАС НА НОВИЙ ІНТЕРНЕТ-МАРАФОН!

Літо промайнуло дуже швидко! Сподіваємося, що вам удалося зловити теплі дні, гарно відпочити і ви з натхненням чекаєте свята 1 Дзвоника!

Видавнича група «Основа» працювала все літо, щоб уже 22 серпня потішити вас нашим новим інтернет-марафоном! Цього разу запрошуємо вас на обговорення оновлених програм у 5-9-х класах та Компетентнісний підхід у навчанні!

Цього року всі педагоги України вже з 1 вересня працюватимуть за цими оновленими програмами, а ми допоможемо вам розібратися у всіх нюансах змін! Як завжди на вас чекатимуть цікаві спікери з актуальною інформацією з 10 до 17 години.

... Читати далі »

Переглядів: 822 | Додав: pentovaprmk | Дата: 09.08.2017 | Коментарі (0)

Вітаємо з Днем народження Кравченка Юрія Анатолійовича— інженера з охорони праці КО(У,З) МСЦОЗО.

Сьогодні чудовий День Вашого народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ви, — приємно подвійно. Ми щиро бажаємо, щоб у  Вас завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості… Але, головне, щоб у потрібну хвилину у  Вас завжди було б те, що Вам потрібно. ... Читати далі »

Переглядів: 741 | Додав: pentovaprmk | Дата: 09.08.2017 | Коментарі (0)