Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Серпень » 9 » УВАГА !!! Всеукраїнські вебінари
22:58
УВАГА !!! Всеукраїнські вебінари

Всеукраїнський вебінар «Конструктор LEGO як освітній ресурс 21 століття у початкових класах»

17 серпня 2017 року о 12.00  Інститут модернізації змісту освіти спільно з Громадською організацією «Інноваційні освітні технології» проводить Всеукраїнський вебінар «Конструктор LEGO як освітній ресурс 21 століття у початкових класах. Міжнародна програма FIRST LEGO League Junior».

До участі у заході можуть долучитись педагоги позашкільних навчальних закладів, вчителі початкової школи, керівники навчальних закладів та зацікавлені особи. Для цього їм варто заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Учасники вебінару ознайомляться:

– з конструктором LEGO як інноваційним інструментом реалізації компетентнісного підходу у початковій школі;

–  з Всеукраїнським фестивалем «FIRST LEGO League Jr.» для дітей 6-10 років;

–  з умовами гранту від Благодійного Фонду LEGO Foundation на який можуть подаватися загальноосвітні, позашкільні навчальні заклади державної форми власності тощо.

Напередодні заходу на зареєстровану електрону адресу учасника буде надіслано повідомлення з посиланням, за яким необхідно перейти для участі у вебінарі.

 

Всеукраїнський вебінар «Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами»

29 серпня     2017 року о 12 .00 Інститут модернізації змісту освіти спільно з громадською організацією «Інноваційні освітні технології»   проводить Всеукраїнський    вебінар  «Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами. Міжнародна програма FIRST LEGO League в Україні».

Для участі у заході запрошуються педагоги позашкільних навчальних закладів , учителі старшої школи , вчителі інформатики, математики та зацікавлені особи. Бажаючим долучитись до обговорення зазначеної вище теми та отримати цікаву інформацію щодо інноваційної методики запровадження STEM- освіти у навчально-виховний процес, умов гранту від Благодійного Фонду LEGO Foundation тощо необхідно заповнити реєстраційну форму  запосиланням.

Лист ІМЗО від 03.08.2017 №21.1/10-1606 “Про проведення Всеукраїнського вебінару «Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами. Міжнародна програма FIRST LEGO League в Україні»

 

Джерело https://imzo.gov.ua/events/vseukrajinskyj-vebinar-konstruktor-lego-yak-osvitnij-resurs-21-stolittya-u-pochatkovyh-klasah/

Переглядів: 417 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar