Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Червень » 18 » Звіти керівників
18:40
Звіти керівників

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 року №55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних  закладів», від 23.03.2005 року №178 «Про затвердження примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», у відповідності до листа відділу освіти райдержадміністрації від 06.06.2017 року № 01-14/584,  згідно із зазначеними термінами проходить звітність керівників дошкільних навчальних закладів району.

        На поточний момент перед педагогічними колективами, батьківськими комітетами та представниками громадськості відзвітувалися: завідуюча Рунівщинським ДНЗ «Малятко» Лисенко В.А., завідуюча Копилівським ДНЗ «Ялинка» Гольтвяниця К.Д., завідуюча Терешківським ДНЗ «Барвінок» Уракова Н.М., завідуюча Ковалівським ДНЗ «Зірочка».

         Слід зазначити, що керівники дошкільних навчальних закладів, аналізуючи свою професійну діяльність, роботу колективу в цілому за минулий навчальний рік, озвучували не лише досягнення та перемоги, але й акцентували увагу на прорахунках і проблемах.  Такий об’єктивний аналіз надає можливість спрямувати роботу на наступний навчальний рік на усунення допущених похибок та скорегувати роботу закладу в найбільш продуктивне русло.

         Присутні на звітах запрошені позитивно висловилися про роботу колективів та діяльність керівників дошкільних навчальних закладів. До протоколів звітних зборів внесено пропозиції щодо морального та матеріального заохочення керівників ДНЗ.

         Велика дяка, колеги, за вашу кропітку працю, за утримання дошкільних навчальних закладів на достойному рівні та піднесення іміджу Полтавського району.

 

Методист РМК                                                                                     М.Павленко

Переглядів: 565 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar