Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Червень » 20
Прийом заяв на участь в програмі Microsoft Вчитель-експерт 2017-2018 триває до 15 липня  
  Програма Вчитель-експерт створена для підримки і визнання Вчителів-новаторів, які використовують комп’ютерні технології в навчальному процесі і надихають інших вчителів використовувати технології у класі для достягнення кращих результатів в освіті. 

Як стати учасником програми MIEE:
 
 
... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: pentova | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)

Програмування в кожну українську школу: Prometheus запускає проект впровадження викладання програмування в школах і потребує вашої допомоги!

Вміння програмувати називають грамотністю XXI століття. Одиниці стають професійними письменниками, але вміти писати й читати корисно кожному. Те ж саме можна сказати і про програмування. Воно корисне всім, а не лише тим, хто планує працювати в IT: програмування вчить мислити логічно, розвиває аналітичне мислення та креативність. Програмування включено в обов’язкову державну програму інформатики, втім, в більшості українських шкіл, воно замінено вивченням текстових редакторів і презентацій. Вчителі інформатики часто самі не вміють програмувати. А досвідченим вчителям не вистачає інтерактивних інструментів для викладання, які б відповідали шкільній про ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: pentova | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)