Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Здоров'я – найбільша цінність
22:17
Здоров'я – найбільша цінність

Важливим складником шкільної освіти є формування мотивації до збереження та зміцнення здоров'я. В нашому районі працює творча група вчителів «Основ здоров’я» в складі: Окари Світлани Михайлівни – вчителя Сем’янівського НВК, Новоселецької Тамари Іванівни – вчителя Калашниківського НВК, Ємець Ірини Григорівни – вчителя Рунівщинської ЗОШ І-ІІІ ст., та Кіраль Ірини Василівни – вчителя Коломацької ЗОШ І-ІІІ ст. 20 лютого на базі Щербанівського НВК відбулося чергове засідання творчої групи. Її члени працюють над методичними розробками та матеріалами для підготовки до уроків основ здоровя у 8 класі на допомогу вчителям району.Завданнями шкільного курсу є формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної та здорової поведінки, формування в учнів здоров’язберігаючої компетентності. Навчальні програми курсу «Основ здоров’я» у кожному класі містять теми з профілактики вірусних інфекційних захворювань. Члени творчої групи, проаналізувавши навчальні програми та повідомлення МОЗУ про пік захворювань на ГРВІ, вирішили розпочати акцію «Фіточай – профілактика вірусних інфекційних захворювань», яку започаткували в Щербанівському НВК на уроках основ здоров’я, і пропонують 3 березня вчителям основ здоров’я району долучитись до цієї акції та провести її в своїх закладах.

«Здоров'я – найбільша цінність» - говорить народна мудрість. Берегти здоров'я треба з дитинства, бо хвороби легше попередити, ніж лікувати. Тож будьте здорові!

 

Методист КО(УЗ)МСЦОЗО Гришко В.Я., керівник творчої групи вчителів основ   здоров’я Окара С.М.                                                      

Переглядів: 378 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar