Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 17 » Засідання районного методичного об’єднання вихователів ДНЗ
19:33
Засідання районного методичного об’єднання вихователів ДНЗ

13 квітня на базі дошкільного підрозділу «Волошка» Головачанського НВК відбулось засідання районного методичного об’єднання вихователів ДНЗ з теми «Лего-конструктор як засіб формування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку».

Учасникам зібрання, а їх було 18 осіб, представлено фрагмент роботи з дітьми з використанням деталей Лего «ДУПЛО». Після розвиваючих вправ та математичних завдань вихованці разом з присутніми «Волошки» збудували будинок.

Методистом РМК Мариною Павленко та керівником дошкільного підрозділу Ольгою Шляховою присутнім запропоновано пізнавальну презентацію з історичною довідкою про Лего-індустрію та про використання Лего-конструкторів в освітній галузі, на підприємстві, у побуті тощо.

Щойно розпочалася практична частина заходу, до закладу завітав голова районної ради М.М.Кононенко у супроводі голови Заворсклянської сільської ради Сологора В.І. Відбувся змістовний діалог між гостями заходу та педагогами-дошкільниками щодо доцільності використання у навчально- виховному процесі інноваційних технологій.

Учасники зібрання - вихователі дошкільних навчальних закладів - роз їхалися до своїх колективів, натхненні роботою дітей з конструкторами Лего та окрилені позитивними перспективами розвитку дошкільної освіти району.

Методист РМК М.О.Павленко

Переглядів: 445 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar