Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Школа молодого вчителя
07:14
Школа молодого вчителя

Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі як чинник реалізаці їКонцепції нової української школи

26 вересня 2017 року на базі Супрунівського НВК відбулося спільне засідання школи молодого вчителя початкових класів та школи педагогічної майстерності з проблеми «Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі як чинник реалізації Концепції нової української школи». Про методику використання у своїй навчально-виховній діяльності технології навчання учнів початкової школи «Розумники»з досвіду роботи  ділилась вчителів початкових класів Супрунівського НВК Симітко О.Ю.. В рамках засідання проведено  урок української мови у 2 класі «Наголос. Уявлення про наголос як сильніше вимовляння складу в слові. Наголошені й ненаголошені звуки і склади» з використанням ІКТ.

 

Методист РМК Стасовська О.М. наголосила, що при активному використанні ІКТ досягаються загальні цілі освіти, легше формуються компетенції в області комунікації: вміння збирати факти, їх зіставляти, організовувати, висловлювати свої думки на папері і усно, логічно міркувати, слухати і розуміти усну та письмову мову, відкривати щось нове, робити вибір і приймати рішення.

Про організацію навчально-виховного процесу відповідно до вимог нового Державного стандарту початкової школи доповіла методист РМК Стасовська О.М.

Методист РМК   Стасовська О.М

 

Переглядів: 357 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar