Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » РМО
17:39
РМО

22 вересня відбулось планове засідання районного методичного об’єднання керівників дошкільних навчальних закладів району на базі дошкільного підрозділу «Калинка» Степненського НВК.

        У контексті Нової української школи «керівник високого рівня компетентності – це, перш за все, ефективний менеджер освіти».

         Тому, з метою підвищення рівня компетентності  керівників дошкільних навчальних закладів щодо теоретичних і технологічних аспектів підготовки, оформлення управлінських рішень, організації їх виконання і контролю, спрямуванні освітньо-виховної роботи дошкілля в оновленому руслі опрацьовано тему «Ділова документація заступника директора з НВР (керівника дошкільного підрозділу) та завідуючої дошкільним навчальним закладом».

         До плідної роботи учасників зібрання запросили: методист РМК Марина Павленко, керівник РМО завідуючих ДНЗ Тетяна Скрипник, керівник Степненського дошкільного підрозділу Тетяна Падалка, які відповідно провели роботу засідання за теоретичним, інтерактивно-практичним та рефлексійним модулями.

Переглядів: 382 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar