Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Червень » 8 » Пришкільні табори
14:25
Пришкільні табори

На Полтавщині розпочинають діяльність пришкільні табори

Швидко спливає час... Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. Прийшла пора відпочинку та розваг – довгождане, сонячне літо.

Після закінчення навчання 1 червня у Полтавському районі гостинно розпочали свою роботу 56 пришкільних таборів з денним перебуванням.

Потік позитивних емоцій, приємних вражень отримала малеча від святкових програм. Весело та жваво проходили цікаві розваги, конкурси та ігри, учасниками яких стали вихованці таборів. Різномаїття музичних, вокальних та танцювальних номерів створили неповторність святкового настрою та гарних емоцій. Цей день був по-справжньому сповнений неперевершених вражень, що перенесли дітей у цікавий світ дитячих мрій.

Здорова їжа, свіже повітря та спорт. Замість уроків – творчі заняття. Педагоги організовуватимуть відпочинок та дозвілля дітлахів. У планах роботи багатьох пришкільних таборів заплановані тематичні дні, присвячені природі рідного краю, культурам народів світу та багато інших заходів.

Вихованці таборів матимуть можливість не лише активно відпочивати, але й удосконалити свої знання з іноземних мов у мовних загонах.

Робота пришкільних таборів буде організована так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчувала себе затишно, збагатилася духовно, загартувалася фізично.

Методист РМК Стасовська О.М.

 

 

Переглядів: 449 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar