Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 30 » Полтавський район – переможці обласної Спартакіади серед допризовної молоді
10:09
Полтавський район – переможці обласної Спартакіади серед допризовної молоді

З 19 по 21 квітня 2017 року проходила обласна Спартакіада серед допризовної молоді, організована Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Полтавським обласним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Захід проведений в рамках національно-патріотичного виховання.

Полтавський район представляли п’ятеро спортсменів, які вибороли перемогу у районній Спартакіаді, а саме: Коротько Назар (Калашниківський НВК), Луговський Костянтин (Терешківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Фисун Владислав (Терешківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Мищенко Віталій (Калашниківський НВК) та Тома Дмитро (Калашниківський НВК).

         У Спартакіаді взяли участь 50 допризовників із 10 загальноосвітніх навчальних закладів районів та міст Полтавської області (2 команди з м. Полтава,          м. Горішні Плавні, Карлівський, Кобеляцький, Полтавський, Решетилівський, Гребінківський, Великобагачанський та Диканський райони).

         Програма Спартакіади складалася з військово-прикладного п’ятиборства, яка включала в себе такі види змагань: підтягування на перекладині, метання навчальної гранати Ф-1, біг на 100метрів, стрільба та плавання.

         За підсумками Спартакіади загальнокомандні призові місця розподілилися так:

         1 місце – Полтавський район;

         2 місце – м. Полтава;

         3 місце – Гребінківський район.

У  особистому заліку призерами обласної Спартакіади серед допризовної молоді стали:

          1 місце  – Ворона Денис (Диканський район);

          2 місце  – Мищенко Віталій (Полтавський район);

          3 місце  – Щербак Михайло (м. Полтава).

         Юнаки та команда були нагороджені відповідними грамотами, медалями та кубками від організаторів заходу.

Кращі з кращих будуть представляти Полтавщину на Всеукраїнській Спартакіаді серед допризовної молоді у місті Харкові з 02 по 06 травня поточного року, до збірної якої увійшли троє представників Полтавського району, а саме: Коротько Назар (Калашниківський НВК), Мищенко Віталій (Калашниківський НВК) та Луговський Костянтин (Терешківська ЗОШ).

 

 

 

Підготували переможців обласної Спартакіади серед допризовної молоді  учителі фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» Калашниківського НВК Ангелов І.В. та Терешківської ЗОШ  І-ІІІ ст. Рудяшко О.Г.

Переглядів: 434 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar