Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Червень » 14 » Оздоровлення учнів у пришкільних таборах
20:33
Оздоровлення учнів у пришкільних таборах

Судіївська ЗОШ І-ІІ ст. - в пришкільному таборі "Усмішка"із задоволенням відпочивають та грають в різноманітні ігри учні.

У Степненському НВК працює два табори з денним перебуванням. Табір «Барвінок», в якому оздоровлюються 30 учнів 1-3 класів.

Кожен день в таборі розпочинається з ранкової зарядки.

Сьогодні діти поїхали на перегляд вистави до лялькового театру в м. Полтаву та відвідання Краєзнавчого музею. Раніше були проведені екскурсійні поїздки до кінологічного центру та музею авіації в м. Полтаві та розплідника птахів в с. Ковалівці.

Трьохразове харчування, заняття за інтересами, рухливі ігри, конкурси караоке, екскурсії до виробничих підрозділів ДПДГ Степне.

Обладнано кімнати відпочинку, спальні для дівчаток та хлопчиків. Робота табору здійснюється згідно плану.

В профільному таборі «Лінгвіст» оздоровлюються 11 учнів 6-10 класів, діти поряд з оздоровленням поглиблюють свої знання з української мови. Сьогодні день в таборі «Лінгвіст» розпочався з проведення трудової толоки «Чисте подвір’я». були проведені лінгвістичні ігри.

Під час екскурсійної поїздки на молочний комплекс ДПДГ Степне, діти ознайомилися з особливостями виробництва молока. Був проведений виховний захід «Пийте, діти, молоко».

 

    12 червня. Цього дня  згідно робочого плану у таборіз денним перебуванням  «Барвінок» для учнів 1-4 класів проводився  День ввічливості. Вихователі знайомили дітей з правилам етикету,вивчалиправила спілкування  між людьми,  що сприяло  формуванню доброти, чуйності, делікатності у дітей.

    У профільному туристичному таборі  «Азимут» пройшла зустріч  з рятувальником- водолазом рятувально-водолазної служби  Полтавської міської ради  Білашом І.О., який познайомив дітей з правилами поведінки на воді.  Іван Олександрович наголосив, що потрібно цінувати і берегти власне життя і життя оточуючих.

  Цікавою і пізнавальною була  екскурсія  вихованців табору праці і відпочинку  «Старшокласник» до  Ботанічного саду ПДПУ  ім. В.Г.Короленка.

Цього дня пришкільні табори та заходи в них відвідала  методист МСЦОЗО Гришко Валентина Яківна і  відмітила, що  робота таборів є  організованою, якісною, цікавою та змістовною.

 

У Тахтаулівському НВК прекрасно організована робота пришкільних таборів.Так, сьогодні, старшокласники з табору "Юність" працювали "ландшафтними дизайнерами".Молодці!

Робота пришкільних таборів Щербанівського НВК проводиться відповідно до плану роботи на високому методичному рівні. Учні мають змогу гарно відпочити та набратися сил.

 

 

Переглядів: 594 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar