Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 22 » Організація Великодніх свят бібліотекою Розсошенської гімназії
07:10
Організація Великодніх свят бібліотекою Розсошенської гімназії

6 квітня 2017 року з метою формування громадянської активності, естетичної культури, поваги до національних традицій українського народу бібліотекар Розсошенської гімназії Ропавка Аліна Миколаївна разом з бібліотекою-філіалом № 4 Полтавської міської ЦБС провели майстер-клас «Великодня писанка». Учасники  заходу  також отримали цікаву та змістовну інформацію про історію української писанки. Діти власноруч виготовляли святкові писанки, крапанки, вони отримали не тільки пізнавальну інформацію та   навички роботи, а й гарний настрій.

12 квітня 2017 року учні 6Б класу Розсошенської гімназії разом із класним керівником Манохіною І.А. та бібліотекарем Ропавкою А.М. прийняли участь у літературно-етнографічній грі «Не кожен день Великдень», яка проходила на базі міської бібліотеки-філіалу № 4.Учні мали можливість  продемонструвати свої знання національних традицій. Діти, поділившись на команди, виконували різноманітні завдання: складали пазли, переглядали та аналізували відеоролики, розгадували кросворди, досліджували кольорову гаму писанки різних регіонів України. Захід був корисним, цікавим та пізнавальним для дітей.

Методист РМК Осадча Л.М

Переглядів: 395 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar