Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Обласний Форум батьківської громадськості
16:14
Обласний Форум батьківської громадськості

24 жовтня у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського відбувся 11-й обласний форум батьківської громадськості «Виховання громадянина-патріота в контексті Нової української школи».

         Пріоритетним завданням Концепції Нової української школи є впровадження педагогіки партнерства, що полягає у взаємодії та співпраці з учителем, учнем та батьками. Метою Форуму батьківської громадськості стало обговорення актуальних питань виховання дітей у сучасних сім’ях відповідно до моделі поваги до прав людини, демократії, підтримки добрих ідей, плекання української ідентичності, виховання не лише відповідальності за себе, а й за розвиток і добробут країни та всього людства. 

Учасники обласного форуму батьківської громадськості

Активними учасниками Форуму стали батьки та вчителі Абазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Степненського, Супрунівського та Мачухівського НВК. Педагоги та батьки взяли участь у тренінгових заняттях з тем: «Концепція формування лідерських якостей, відповідно до положень Стівена Кові та Шона Кові», «Як захиститись від маніпуляцій і розвивати критичне та креативне мислення», «Основні принципи виховання на основі партнерства між учителем, учнем і батьками, відповідно концепції Нової української школи. Американський досвід педагогіки партнерства».

Кішінець О.А, методист РМК

Переглядів: 422 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar