Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 12 » Нарада завідуючих дошкільних  навчальних закладів району
21:13
Нарада завідуючих дошкільних  навчальних закладів району

Квітень розпочався нарадою завідуючих дошкільних  навчальних закладів району. 5-го квітня на порядку денному постало питання організації гарячого харчування у дошкільних навчальних закладах району та опрацювання наказу відділу освіти райдержадміністрації від 04.04.2017р. № 111 «Про проведення позапланової перевірки у дошкільних навчальних закладах Полтавського району на предмет недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та травмування вихованців і персоналу».

         Представником «Світ продуктів» Гончар І.Г. учасникам зібрання надано відповіді на  численні запитання, проінструктовано з питань формування замовлень, ознайомлено зі схемою підвозу продуктів та  сформовано 10-денне  меню для дошкілля.

         В зв’язку з надзвичайною ситуацією (падіння стелі у спальній кімнаті Розсошенського ДНЗ «Зірочка») відділом освіти райдержадміністрації видано наказ на убезпечення від подібних ситуацій вихованців та працівників дошкільних навчальних закладів району. Методистом  РМК Павленко М.О. акцентовано увагу завідуючих ДНЗ на додатковому обстеженні стану підвісних стель, підлоги, стін, оздоблених кахлями, а також на додатковому обстеженні спортивно-ігрових майданчиків.

         Також на нараді розглянуто інші робочі питання: підсумки роботи творчих груп вихователів ДНЗ, робота з батьками-боржниками тощо.

Методист РМК Павленко М.

Переглядів: 388 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar