Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 19 » Майстер-клас з оздоблення візерунком яєць-писанок
16:28
Майстер-клас з оздоблення візерунком яєць-писанок

На реалізацію Базової  програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля», з метою виконання освітніх завдань творчої групи з питань етнопедагогіки у дошкільному підрозділі «Ягідка» Супрунівського навчально-виховного комплексу виникла ідея започаткування доброї традиції – проводити родинний майстер-клас з оздоблення візерунком яєць-писанок напередодні Великодніх свят.

         Одержавши слушні рекомендації від профільного методиста, педагоги дошкільного підрозділу оформили змістовні та яскраві  оголошення із запрошенням батьків на майстер-клас, підготували історичну довідку-презентацію про різновиди крашанок, писанок, шкрябанок, продумали музичне оформлення заходу, виготовили власноруч «писачки», придбали необхідну кількість воску для індивідуальної роботи дорослих та дітей.

         Такий різновид спільної роботи батькам запропоновано вперше, звідси і хвилювання: чи прийдуть, чи зацікавляться?

         Хвилювання були марними. До участі у спільному цікавому заході  долучилися і мами, і тата, і бабусі вихованців, незважаючи на те, що така робота потребує часу і певних зусиль.

          Діти і батьки долучилися до джерел народознавства та й писанки з-під «писачків» маленьких і дорослих аматорів  вийшли візерунчастими, різнокольоровими, оригінальними, але  найголовніше – вони об’єднали родину у процесі кропіткої, творчої та натхненної праці.

         Колеги, вітаємо Вас з цікавим і добрим початком!  Шлях до людської душі, до серця, до добра і любові – змінюватися на краще самому, дарувати майстерність і красу оточуючим, заохочувати до співпраці!

Переглядів: 497 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar