Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Червень » 21 » Літня школа для дорослих – 2017
10:38
Літня школа для дорослих – 2017

          З 13 по 15 червня 2017 року  на базі КО «Запорізький обласний  інститут післядипломної педагогічної освіти проходив Всеукраїнський проблемний науково – практичний семінар «Світ дитинства» у формі педагогічного квесту «Літня школа для дорослих – 2017». До участі у роботі «Літньої школи» запрошено і наших колег – членів ГО «Всеукраїнська Асоціація працівників дошкільної освіти»: Шарлай С.М., вихователя-методиста д/п «Ягідка» Супрунівського НВК; Ярещенко І.В., вихователя д/п «Ягідка» Супрунівського НВК, Савєльєву М.М., вихователя д/п «Калинка» Степненського НВК.   

          Розподіл тем за днями роботи зібрання наступний:

Тема першого дня «Пошук педагогічних істин».

Тема другого дня «Співвідношення гри та навчання в освітньому просторі ДНЗ; про найважливіші речі: цінність у душі, голові та вчинках дитини; квазі – ідеї в педагогіці»

Тема третього дня «Гармонія душі і тіла; інтелект і творчість».

         Семінаристки – полтавки виявили неабияку активність та долучилися до роботи  майстер – класів: «Спалах квітів у розсипу барвників»( Шульга Л.М., ст. викладач  кафедри дошкільної освіти КЗ «ЗОІППО», «З польових квіточок я сплету віночок» (Габраєва Ю.Л., вихователь ДНЗ №9 м.Мілітополь).

Поділились досвідом роботи з батьками вихованців педагоги ДНЗ №13 «Золота рибка» м. Енергодар за темою «Інтегрований підхід у формуванні життєвої компетентності дітей раннього віку  у взаємодії з батьками».

          Піроженко Т.О., доктор психологічних наук, професор, завідувач лабораторії психології дошкільника, провела майстер – клас «Грамотій». Потому наші вихователі відвідали творчу майстерню вихователів ДНЗ №13 м. Енергодар з дизайну у техніці «notan» - «Гра світла і тіні».

Байєр О.М., кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри дошкільної освіти та асистент, вихователь СДНЗ №36 «Дзвіночок» м. Запоріжжя Самбір Н., познайомили присутніх з новітньою технологією «Лялька персона»: переваги і труднощі».

         Про ці та інші, не менш цікаві, заходи в рамках проведення «Літньої школи» будуть докладно розповідати наші курсистки колегам на черговому   районному методоб’єднанні.

        Курс Запорізької «Літньої школи» спрямований на фахове зростання педагогів, тож, вітаємо активних членів нашої дошкільної педагогічної громади  Світлану Шарлай, Марину Савєльєву, Інну Ярещенко з підвищенням власної фаховості та отриманням таких значних сертифікатів державного рівня!

 

Переглядів: 774 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar