Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 19 » ГО Благодійний фонд
16:30
ГО Благодійний фонд

Людина не може бути громадянином без любові до Батьківщини, без готовності примножувати її багатства, оберігати її честь і славу.

          Патріотичні почуття дітей дошкільного віку засновуються на їх інтересі до найближчого оточення - сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села, - яке вони бачать щодня, вважають своїм рідним, нерозривно пов'язаним з ними. Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дошкільників має приклад дорослих, оскільки діти значно раніше переймають певне емоційно-позитивне ставлення, ніж починають засвоювати знання.

        З огляду на те, що патріотизм, як моральна якість, має інтегральний зміст, в педагогічній роботі дошкільних закладів району поєднано ознайомлення дітей з явищами суспільного життя, з народознавством, із засобами  мистецтва, з практичною діяльністю дітей (праця, спостереження, ігри, творча діяльність, зустрічі з ветеранами бойових дій та ін.), з національними і  державними святами.

          Вихованці дошкільних навчальних закладів вже вдруге пристали на пропозицію методиста РМК Марини Павленко і долучаються до відправки малюнків на Луганщину, бійцям АТО. Так, 18 квітня малюнки вихованців Терешківського ДНЗ «Барвінок» на тему «Мирне небо моєї України» передані голові ГО Благодійний фонд «Полтавська громада разом» Вірі Маслак.

         Діти намалювали безхмарне небо, яскраве сонце, будинки, біля яких безтурботно грають малята. Старші вихованці невпевненою рукою зробили написи: «Захиснику моєї Батьківщини», «Хай буде мир!», «Повертайся!»…

         Дорослі, долучаймося до величної справи у боротьбі за мир, власним прикладом виховуймо маленьких патріотів!

Переглядів: 605 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar