Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 21 » До Тростянецького навчально-виховного комплексу Полтавського району завітали поважні гості
10:53
До Тростянецького навчально-виховного комплексу Полтавського району завітали поважні гості

20 квітня 2017 року педагогічний колектив Тростянецького навчально-виховного комплексу мав можливість у стінах рідного закладу зустрітися з поважними людьми, особистостями, яким притаманний національний дух, моральний авторитет та патріотизм.

До закладу завітали голова Полтавської облдержадміністрації            В.А. Головко, Народний депутати України, випускник закладу П.М. Кишкар, Народний депутат, Народна артистка України  О.В. Білозір, українська поетеса, критик, перекладач, журналіст, лауреат міжнародних та всеукраїнських поетичних фестивалів, член Національної спілки письменників України, член Незалежної асоціації журналістів Лариса Мудрак, голова Тростянецької сільської ради В.О. Камєнцев, голова Щербанівської сільської ради І С. Процик. Гості відвідали Музей хліба, який є гордістю закладу, залишили свої відгуки.Обговорили питання, які хвилюють не лише  педагогічний колектив, а й громаду села.

Дуже приємно, що всі висловили гарне враження про заклад.

Дякуємо нашому випускнику Павлові  Кишкарю, який не лише постійно відвідує рідну школу, а й робить усе, щоб про неї дізналися, відвідали якомога більше людей. Кожен педагог отримав у подарунок книгу  Юрія Шевельова «З історії незакінченої війни», а  учні  ̶  нові м'ячі.

Зустріч продовжилася у Тростянецькому Будинку культури.  Павло Кишкар прозвітував про свою роботу у Верховній раді України перед Тростянецькою громадою. Не зміг не  згадати про події, які відбуваються на сході України, адже він теж є учасником АТО з 02.07.2014 року. Передав до шкільного музею особисті речі, у яких він був на передовій.  Також всі присутні мали можливість послухати пісні у виконання Народної артистки України Оксани Білозір, яка посіяла в душах людей віру в те, що

І на оновлені землі врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі

Переглядів: 541 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar