Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Квітень » 4 » Атестація Супрунівського НВК
16:12
Атестація Супрунівського НВК

Відповідно до графіку проведення атестаційної експертизи навчальних закладів відділу освіти Полтавської райдержадміністрації на 2016-2017 навчальний рік, з метою визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня 03 квітня 2017 року в Супрунівському навчально-виховному комплексі відбулася презентація навчального закладу в рамках проведення державної атестації.

 На презентації були присутні голова атестаційної комісії, начальник відділу освіти Полтавської райдержадміністрації Веретільник Наталія Володимирівна, секретар Супрунівської сільської радиСтегній Людмила Антоліївна, члени атестаційної комісії, представники батьківської громади,колектив Супрунівського навчально-виховного комплексу.

Начальник відділу освіти Полтавської райдержадміністрації Веретільник Наталія Володимирівна ознайомила присутніх із завданнями, що стоять перед членами експертної комісії відповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів. Зазначила, що головними завданнями атестаційної комісії є: визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня, дотримання вимог цих державних стандартів, забезпечення надання якісної освіти, надання організаційно-методичної допомоги.

Розпочала презентацію закладу директор Супрунівського НВК Таранець Оксана Миколаївна, яка розповіла про історію виникнення Супрунівської школи та створення у 2012 році навчально-виховного комплексу. Окреслила основні напрямки розвитку НВК, визначила цілі та мету діяльності. Подякувала присутнім за увагу до закладу, за співпрацю та розуміння, за допомогу в організації роботи НВК.

Зміст роботи за напрямками розкрили заступники директора.

Максимова Тетяна Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, презентувала роботу дошкільного підрозділу Супрунівського НВК. Розповіла про позитивну тенденцію збільшення кількості вихованців у закладі, відкриття додаткових груп. Проаналізувала роботу колективу – методичну, навчально-виховну, господарську.

Плескач Світлана Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, висвітлила питання щодо організації навчальної діяльності школи. Запропонувала статистичні дані про рівень успішності учнів, охарактеризувала кваліфікаційний рівень вчительського колективу.

Тома Лариса Анатоліївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, зосередила увагу присутніх на питанні організації науково-методичної роботи закладу. Розповіла про досягнення вчителів у конкурсних змаганнях, про перемоги учнів у різних етапах олімпіад, МАН, інших предметних конкурсах.

Бєлкіна Оксана Володимирівна, заступник директора з виховної роботи, ознайомила присутніх з інформацію про систему роботи закладу в напрямку виховання підростаючого покоління. Звернула увагу на результати і перспективи співпраці з батьківським колективом, громадськістю. Виокремила напрямки виховання, серед яких пріоритетними є національно-патріотичне та правове. Запропонувала до перегляду відеозвіт про свята і будні учнів школи.

Переглядів: 453 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar