Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 28 » Зустріч з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич
21:37
Зустріч з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич

26 травня у приміщенні Полтавського музично-драматичного театра ім.М.В.Гоголя відбулась зустріч педагогічної громади з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич у рамках відзначення Дня науки на Полтавщині. Взяти участь у зустрічі запрошено керівників органів управління райдержадміністрацій, міськвиконкомів, ОТГ, завідуючих рай методкабінетів, директорів опорних шкіл, членів Всеукраїнської Асоціації працівників дошкільної освіти, вчителів 1-х класів, які братимуть участь у пілотному проекті з упровадження нового Державного стандарту початкової освіти у рамках реформи «Нова українська школа».

         До участі у роботі заходу офіційно було запрошено начальника відділу освіти райдержадміністрації Наталію Веретільник, завідуючу райметодкабінетом Світлану Сідокур та члена Всеукраїнської Асоціації працівників дошкільної освіти методиста РМК Марину Павленко.

        

 

 

 

 

 

У своєму виступі Лілія Гриневич привітала присутніх із закінченням навчального року та зазначила, що Полтавщина знаходиться на одній із лідируючих позицій із запиту освітянських послуг населення. Пані Лілія, оперуючи конкретними показниками,  обґрунтувала своєчасність оновлення Закону України «Про освіту» та взаємозв’язок з розвитком освітньої та економічної галузей країни. Заключним блоком у спілкуванні Лілії Гриневич з представниками педагогічної громади Полтавщини стали відповіді на запитання присутніх.

Переглядів: 529 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar