Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Січень » 4 » Зимова сесія «Web-STEM-школа – 2018»
22:43
Зимова сесія «Web-STEM-школа – 2018»

Зимова сесія «Web-STEM-школа – 2018»

Дата: 
- 22/01/2018 - 28/01/2018
Час: 00:00 -00:00

Підвищення фахової майстерності – важлива умова для успішної реалізації запровадження концептуальних засад Нової української школи.

22-28 січня 2018 року проходитиме зимова сесія «Web-STEM-школа – 2018» (наказ ДНУ ІМЗО від 23.11.2017 № 58) з метою ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, створення платформи для спілкування, пошуку і підтримки перспективних наукових ідей щодо розвитку STEM-освіти в Україні.

У програмі Web-STEM-школи будуть представлені матеріали для всіх рівнів освіти та навчання різних вікових категорій дітей за напрямами:

– теоретичні аспекти запровадження STEM-освіти;

– матеріально-технічне забезпечення для реалізації STEM-навчання;

– науково-методичне забезпечення запровадження STEM у навчально-виховний процес;

– лайфхаки для STEM-уроків;

– від формування життєвих навичок до суспільного визнання;

– розвиток професійної компетентності педагогів.

Участь у роботі Web-STEM-школи безкоштовна. Для навчання, отримання матеріалів і сертифікату необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://yakistosviti.com.ua

Педагогічні працівники та інші зацікавлені особи у розвитку STEM-освіти можуть стати спікерами та представити свій досвід. Заявку з матеріалами необхідно надіслати не пізніше 10 грудня 2017 року на електрону адресу: webstemschool2017@gmail.com. Перелік документів, які необхідно подати учаснику-спікеру для представлення на зимовій сесії «Web-STEM-школа – 2018», можна скачати за посиланням: http://yakistosviti.com.ua/uk/Skoro-Zimova-sesiia-Web-STEM-shkoli-2018

Дізнатися більше та слідкувати за подіями заходу можна за посиланнямиhttp://www.imzo.gov.uahttp://yakistosviti.com.ua; у мережі Facebook на сторінці групи «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО», шукайте/збирайте інформацію за хештегом#webSTEMschool.

Довідково:

WEB-STEM-школа – це простір для спільного навчання, вивчення найкращого вітчизняного та зарубіжного досвіду, знайомство з новаторами сучасної освіти, це майданчик підтримки, об’єднання зусиль освітян, громадських активістів та бізнесу.

Організатори заходу: відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», видавництво «Видавничий дім «Освіта», ДВНЗ «Університет менеджменту освіти».

За матеріалами https://imzo.gov.ua/events/zymova-sesiya-web-stem-shkola-2018/

Переглядів: 787 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar