Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Лютий » 23 » Засідання вихователів групи продовженого дня
16:29
Засідання вихователів групи продовженого дня

21 лютого 2017 року на базі Щербанівського НВК було проведено чергове засідання вихователів групи продовженого дня на тему «LEGO – конструювання у початковій школі », метою якого було: закріпити знання про сучасні освітні технології. В рамках семінару проведено майстер-клас з  «Робототехніки» вчителями дитячої школи «ROBOT SCOOL». Присутні мали можливість ознайомитися з моделюванням, створювати роботів та програмувати ігри.

Як і діти наші вчителі також з задоволенням вчаться, особливо якщо це пов’язано з конструкторами Lego Serious Play.

FIRST LEGO League Junior створений для дітей 6-10 років двома міжнародними компаніями – FIRSTта LEGO Group. Її мета –  надихнути дітей початкової школи вивчати науку, технологію, математику а також долучатись до вирішення актуальних світових питань за допомогою їхньої улюбленої іграшки – конструктора LEGO!

В основу навчання входить навички конструювання та програмування простих механізмів та роботів на базі конструктора Lego Education WeDo. Основний напрямок розвитку дитини спрямовується на технологію, математику, конструювання, програмування, розвиток мовлення та природні науки.
        В результаті навчання діти будуть знати базові основи математики, технології, механіки, візуального програмування, навики спілкування та роботи в команді, знайомляться зі світом механічних та технічних досягнень людства, зрозуміють, як працюють механічні та статичні конструкції, що зустрічаються в нашому повсякденному житті.

Це перші кроки  дитини в робототехніку.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 494 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar