Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 27 » Засідання творчої групи заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників
10:15
Засідання творчої групи заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників

На базі Тростянецького навчально-виховного комплексу 24 березня 2017 року відбулось засідання творчої групи заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників з теми «Національно – патріотичне виховання як один із головних напрямків виховання підростаючого покоління».

На засіданні творчої групи були обговорені наступні питання : «Головні напрями патріотичного виховання школярів в умовах сьогодення», «Інтегративна роль музею у процесі формування національної свідомості учнів» , «Музей хліба як центр національно-патріотичного виховання школярів Тростянецького НВК».

Білокінь Юлія Андріївна, учениця 9 класу Тростянецького НВК, учасниця V обласної науково-практичної конференції «Пізнання історичної минувшини в іменах – підґрунтя освіти нації» виступила перед учасниками творчої групи з теми «Жителі Тростянецької сільської ради в роки німецької окупації».

По завершенню роботи була проведена оглядова екскурсія шкільним Музеєм хліба та продемонстровано відеокаст з Всеукраїнського фестивалю «Українська паляниця – 2014».

 

Кішінець О.А, методист МСЦОЗО

Переглядів: 738 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar