Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 16 » Засідання творчої групи  «В гармонії з природою»
16:07
Засідання творчої групи  «В гармонії з природою»

Чергове планове засідання творчої групи  «В гармонії з природою» на базі Копилівського ДНЗ «Ялинка» відбулось 15 березня. Керівником творчої групи Пасько І.В. підведено підсумки роботи за навчальний рік та окреслено  перед членами творчої групи завдання зі збору та узагальнення матеріалів з даної проблеми з метою друку.

        На засіданні творчої групи  практичним психологом Стеценко О.В. проведено майстер-клас з теми  «Вплив кінезіологічних вправ на здоров’я дитини».     

          Слід зазначити, що педагоги дедалі частіше звертаються до комплексу вправ, які сприяють розвитку розумових здібностей і стабілізації фізичного здоров’я дитини, адже кінезіологічні вправи надають можливість задіяти ті ділянки мозку, які не задіяні у звичайному повсякденному режимі людини (дитини). Вкотре дорослі «пропустили через себе» рухи загальної та дрібної моторики, щоб у роботі з дітьми фахово володіти комплексом вправ на розвиток і вдосконалення розумових та інтелектуальних процесів.

Методист РМК Павленко М.О.

Переглядів: 418 | Додав: pentova | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
avatar