Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 3 » Засідання творчих груп фізики, математики та інформатики
00:13
Засідання творчих груп фізики, математики та інформатики

У лютому відбулися засідання творчих груп вчителів фізики, інформатики, математики. Головним завданням зазначених вище творчих груп є активізація творчої професійної діяльності, стимулювання безперервної фахової освіти, підвищення відповідальності за результати навчання та виховання учнів, розроблення рекомендацій на основі вивчення досягнень науки, впровадження інноваційних технологій, пошук ефективних шляхів їх застосування в масову практику.

Творча група вчителів фізики працювали над розробкою методичного посібника для 8 класу. Інформатики обрали тему для дослідження "Використання елементів ігрових технологій на уроках математики " та  створили блог творчої групи  http://tvorchagroup.blogspot.com/,   на який завантажили план роботи, власні розробки практичних робіт для 5-8 класів.

Вчителі математики працювали над проблемою "Формування свідомого ставлення до здорового способу життя засобами математичної освіти " та вирішили зібрати задачі, цікаві факти з даної теми у збірку.

Робота даних творчих груп відзначається цілеспрямованим, послідовним глибоким дослідженням обраних проблем трансформуванням педагогічних ідей,  створенням власних творчих лабораторій.

Члени творчої групи переконані, що лише через трансформування в навчально-виховний процес інноваційних освітніх технологій можливо підвищити якість освіти та забезпечити компетентнісний підхід в освітньому процесі.

 

Методист РМК Пентова А.А.

 

Переглядів: 591 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar