Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 21 » Засідання школи молодого вчителя початкових класів
07:06
Засідання школи молодого вчителя початкових класів

14 березня 2017 року на базі Супрунівського НВК відбулося спільне засідання школи молодого вчителя початкових класів та школи педагогічної майстерності з проблеми «Розвиток пізнавального інтересу молодших школярів до навчання через використання інформаційно-комунікаційних технологій та медико-педагогічної технології «ПіснеЗнайка».

Про методику використання у своїй навчально-виховній діяльностінавчально-методичних посібників серії «Гармонізуюча освіта (ПіснеЗнайка)», з досвіду роботи  ділились члени робочої групи вчителів початкових класів Полтавського району (Мушит Л.Ф. Степненський НВК, Пуха Л.В. Сем’янівський НВК, Мартиненко К.І. Терешківська ЗОШ І-ІІІст., Сеннікова В.В. Супрунівський НВК).

В рамках засідання проведено інтегрований урок з математики «Розв'язуваннявправ і задач на засвоєння таблиць множення і ділення на 5. Знаходження периметра квадрата» вчителем Супрунівського НВК Сенніковою В.В..

Про організацію навчально-виховного процесу відповідно вимог оновлених навчальних програм  початкової школи при використанні комплекту посібників  «ПіснеЗнайка» доповіла методист РМК Стасовська О.М.

Переглядів: 531 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar