Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Листопад » 2 » Засідання РМО вихователів ГПД
17:57
Засідання РМО вихователів ГПД

25 лютого 2017 року на базі ТерешківськоїЗОШ І-ІІІ ступенів проведено засідання РМО вихователів ГПД з теми „Креативна освіта в ГПД: пошук, проблеми, вирішення“.

На початку роботи засідання директор Пилипенко К.О. презентувала роботу навчального закладу, акцентуючи увагу присутніх на початковій ланці освіти як фундаменті шкільного навчання для формування особистості майбутнього громадянина.

Про систему роботи вихователя у вирішенні актуальних проблем підвищення ефективності навчально-виховногопроцесу в ГПД розповіла методист РМК Стасовська О.М.

Керівник РМО вихователів ГПД, вихователь Терешківської ЗОШ І-ІІІст. Сорокова Н.А. ділилась власним досвідом щодо морально-етичного виховання учнів засобами народознавства, використанням інтерактивних технологій під час організації навчально-виховного процесу у ГПД, звернула увагу на формуванняздоров’язберігаючої компетентності молодших школярів.

За підсумками засідання було вироблено методичні рекомендації для практичного використання вихователями ГПД.

Учасники МО висловлюють вдячність педагогічному колективу та дирекції школи за організацію та проведення методичного об’єднання.

 

Методист РМК   Стасовська

Переглядів: 391 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar