Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Вересень » 20 » Виставка малюнків «Я фантазую про осінь»
21:06
Виставка малюнків «Я фантазую про осінь»

          «Я фантазую про осінь» - таку назву має виставка малюнків дітей та батьків старшої групи дошкільного підрозділу «Калинка» Степненського навчально-виховного комплексу.

           Традиційно малюнки у яскравих паспарту розміщено у виставковій залі обласної дитячої бібліотеки імені І.Котляревського. Можливо, хтось здивується, що діти мріють або фантазують про осінь. Але така виставка змушує переконатись в тому, що дітям подобається не тільки сонячно-веселкове літо. Малюкам, як і дорослим, подобається мрійливий осінній  дощик… Вони мріють про кучугури золотавого листя, про родинні прогулянки осіннім лісом, їх зачаровує  стукання спілих горіхів або каштанів по доріжці… Ось такі вони, наші непередбачувані і креативні дошкільники!

        Найцікавіше та найцінніше у сьогоднішній виставці те, що роботи виконувалися разом з батьками, а це означає єдність інтересів у родині, безцінні хвилини, проведені разом з мамою, татом, сестричкою і, звичайно, результат – вашою спільною роботою захоплюються відвідувачі читацької зали з усіх куточків Полтавщини! 

        Методист РМК Павленко М.О.

Переглядів: 874 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar