Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Січень » 9 » «Використання технології «Піснезнайка» у початковій школі»
10:14
«Використання технології «Піснезнайка» у початковій школі»

Засідання творчої групи вчителів початкових класів 

8 січня в Літературному кафе ПОУНБ ім. І.П.Котляревського  відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів на тему: «Використання технології «Піснезнайка» у початковій школі».

Особливості і переваги «ПіснеЗнайки» це комфортне розвиваюче навчання. Воно є універсальним для дітей різного віку та рівня розвитку. Активізує центри уваги, пам'яті, мислення, мовлення. Створені на засадах музикотерапії навчальні матеріали поліпшують психоемоційний стан учнів, - а це, у свою чергу, поліпшує діяльність внутрішніх органів і систем. Гармонізує особистість загалом. Комфортність і превентивність навчання з “ПіснеЗнайкою” допомагає дитині легше адаптуватися до шкільних навантажень і уникнути перевантажень та хронічного стресу. Гармонійна мелодія, фізіологічно комфортні ритми, поетичні навчальні тексти поліпшують настрій дітей, допомагають у визначенні істинних цінностей. Сприяє поліпшенню успішності і зміцненню здоровя нації.

Переглядів: 525 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar