Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 18 » Виховуємо лідерів
20:58
Виховуємо лідерів

16 травня 2017 року на базі Шишацької обласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей відбулося  виїзне спільне засідання Школи районних (міських) координаторів учнівського самоврядування «Виховуємо лідерів» та заступників директорів з виховної роботи інтернатних закладів.

Романенко Анжела Михайлівна,  методист відділу національно-патріотичного виховання  ПОІППО ім. М.В.Остроградськогопрезентувала Швейцарсько-український освітній проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні»(DOCCU).

Головна мета проекту – підтримка сталого розвитку громадянського суспільства за допомогою поширення знань про ОДГ/ОПЛ в Україні через систему навчання державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування, а також через систему післядипломної освіти вчителів і керівників шкіл. Проект покликаний удосконалити процес співпраці між органами державної влади, системою освіти та громадськістю для створення демократичного середовища у місцевих спільнотах.

Координатори учнівського самоврядування Полтавської області взяли участь у тренінговому занятті з теми  «Розвиток лідерських якостей» та переглянули найкращі виспупи лідерів Шишацької обласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей на обласних та Всеукраїнських конкурсах.

Методист Кішінець О.А

Переглядів: 504 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar