Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Вересень » 26 » Виховання громадянина-патріота України
19:48
Виховання громадянина-патріота України

Директор Тростянецького НВК Наталія Драч взяла участь в обласному круглому столі «Виховання громадянина-патріота України в ході реалізації Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки»

 

19 вересня 2017 року директор Тростянецького НВК Наталія Драч взяла участь у круглому столі у формі вебінару на тему «Виховання громадянина-патріота України в ході реалізації Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки».

Захід відбувся на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського під головуванням директора Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Олени Харченко.

У засіданні взяли участь: працівники Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації, представники районних та міських управлінь освіти, методисти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського, відповідальні за виховну роботу у навчальних закладах області, представники обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації, представники громадської ради при облдержадміністрації, а також майже 50 гостей, які долучилися до участі через он-лайн трансляцію.

Учасники заходу обмінялись досвідом із впровадження національно-патріотичного виховання, визначили, що воно є одним із наріжних каменів становлення української державності і має передбачати орієнтацію на людину та її духовну культуру.

Департамент освіти і науки області порекомендував представникам закладів освіти оновити банк даних педагогічного досвіду. Вжити заходи щодо розвитку мережі студій, гуртків та секцій патріотичного спрямування. Активізувати роботу пришкільних музеїв як центрів національно-патріотичного виховання. Створити куточки народознавства в навчальних кабінетах. Налагодити співпрацю з волонтерськими та громадськими об’єднаннями і залучати до навчального-виховного процесу учасників бойових дій на сході України.

Переглядів: 469 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar