Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 10 » Відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
08:07
Відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

На виконання плану роботи відділу освіти районної державної адміністрації з відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у навчальних закладах району проведено тематичні уроки, уроки мужності, лекції, бесіди за участю ветеранів війни, конференції з тем «І тільки пам'ять не сивіє», «Подвиг Ваш безсмертний», «Вічна пам'ять героям», «Цей день настав»,

 

 

 

«Пам'ять жива», «Вклонімося і мертвим і живим», «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього», «Ті дні у пам’яті народу», «Дитинство спалене війною», «Дорогами партизанської слави», «Війна. Історія. Моя родина»; організовано акції «Низький уклін ветеранам», проведено виставки творів мистецтв, фотографій та плакатів, історичної літератури; організовано збір матеріалів, експонатів для поновлення і доповнення експозицій шкільних та сільських музеїв; оформлено стенди «Пам’ятники радянським воїнам у Європі»; проведено концертні програми з виконанням пісень та хореографічних творів воєнних часів.

Для дітей шкільного віку організовано показ документальних і художніх фільмів на військову тематику.

Проведено заходи щодо впорядкування меморіалів, пам’ятників, меморіальних дошок, місць поховань пов’язаних з увічненням пам’яті загиблих воїнів, партизанів, підпільників, мирних жителів, які стали жертвами у боротьбі з нацизмом.

В бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів організовано та проведено книжково-ілюстративні виставки періодичної, художньої та наукової літератури , присвячені 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Переглядів: 443 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar