Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 14 » Відзначали День українського добровольця
18:14
Відзначали День українського добровольця

На   виконання листа  Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка        14 березня  2017 року у навчальних закладах Полтавського району відзначали День українського добровольця.

У кожному навчальному закладі були проведені інформаційні лінійки присвячені  Дню українського добровольця.

Класними керівниками шкіл районузабезпечено організацію  та  проведенняциклу  бесід, уроків, лекцій, круглих столів, виставок  рефератів,  інформаційних стендів з тем  «Участь добровольчих формувань у масових  акціях протесту у листопаді     2013 – лютому 2014 р. в Україні», «Масові акції громадського протесту», «Наші земляки – учасники антитерористичної операції на Сході України»,«Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти».

В шкільних  музеях  поновлено експозиції матеріалами  та документами, які пов’язані з вшануванням  масових акцій громадського протесту та  волонтерської  діяльності учнів, батьків та учителів.

У бібліотеках навчальних закладів району організовано книжкові  виставки, фото виставки за темою  «Сторінками Революції гідності в Україні».

 

Ольга Кішінець , методист РМК

Переглядів: 454 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar