Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Вересень » 3 » Відкриття дошкільного підрозділу «Колосок»
18:02
Відкриття дошкільного підрозділу «Колосок»

31 серпня 2017 року у селі Великий Тростянець відбулась надзвичайна подія – відчинила двері давно омріяна і вкрай необхідна друга група дошкільного підрозділу «Колосок» Тростянецького НВК.

       На вітальну програму та для участі в урочистостях до закладу прибули: голова районної ради Кононенко Михайло Михайлович, заступник голови райдержадміністрації Герасименко Валентин Вікторович, депутат районної ради Мирошниченко Жанна Миколаївна, начальник відділу освіти районної держадміністрації Веретільник Наталія Володимирівна, сільський голова Каменцев Володимир Олексійович.

        

Радості малят та батьків не було меж, адже відтепер ще 25 родин одержали доступ до повноцінної дошкільної освіти за місцем проживання! Тож подяка очільникам району, які опікувалися будівництвом та забезпеченням нової групи, була бурхлива і щира.

        На урочистостях почесними грамотами відмічено сумлінну працю по підготовці до цієї знаменної події керівника дошкільного підрозділу Зозулі Тетяни Олегівни та помічника вихователя Торіної Світлани Миколаївни.

        Наяскравішою окрасою свята стали пісенні та танцювальні номери  вихованців дошкільного підрозділу «Колосок». Гучні оплески присутніх стали найвищою нагородою маленьким артистам.

        Побажаймо маленьким новоселам «Колоска» радісного дошкільного дитинства. Педагоги, вдалого та натхненного вам навчального року у роботі з дитячою та батьківською громадою!

Переглядів: 488 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar