Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Вересень » 16 » Відбулися засідання методичних об’єднань вчителів художньо-естетичного циклу
19:58
Відбулися засідання методичних об’єднань вчителів художньо-естетичного циклу

30 серпня 2017 року на базі Щербанівського НВК відбулися засідання районних методичних об’єднань вчителів музичного, образотворчого мистецтва, художньої культури з теми «Створення інноваційного освітнього простору Нової української школи».

Методист РМК МСЦОЗО Ю.Рощак проаналізувала роботу районних  методичних об’єднань та творчих груп учителів художньо-естетичного циклу в 2016-2017 навчальному році, окреслила основні завдання на 2017-2018 навчальний рік. Педагоги детально зупинилися на питанні створення інноваційного освітнього простору Нової української школи, опрацювали методичні рекомендації щодо особливостей викладання  предметів художньо-естетичного  циклу в 2017-2018 навчальному році, розглянули ключові зміни в оновленій навчальній програмі «Мистецтво. 5-9 класи», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 №804 (за результатами обговорення на платформі EdEra та на предметних робочих группах). За підсумками засідань районних методичних об’єднань визначено пріоритетні  завдання методичної роботи з учителями  на новий навчальний рік.

Наголошуємо, що методична робота з учителями мистецьких дисциплін триває в он-лайн режимі  на персональному блозі Рощак Ю.В., методиста предметів художньо-естетичного циклу (http://yuliaroshchak.blogspot.com).

 

Методист РМК МСЦОЗО     Ю.В.Рощак

Переглядів: 341 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar