Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 13 » Творчі звіти для вчителів, які атестуються природничого циклу
09:10
Творчі звіти для вчителів, які атестуються природничого циклу

Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Але є дні, коли все найтепліше, наймудріше та найяскравіше в учительській професії збирає в тепле дружнє коло колег. Саме такими днями стали творчі звіти для вчителів, які атестуються природничого циклу. Відбувалися вони з січня по березень 2016 року.

Атестація – це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності.

Але атестація – це і свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя. Тому хочеться привітати наших іменинників та побажати їм творчих успіхів на святій і нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів їхньої справи.

Свою фахову майстерність показували голови районних методоб'єднань з основ здоров'я Окара Світлана Михайлівна (Семянівський НВК),з географії Максименко Валентина Миколаївна (Судіївська ЗОШ) та вчителі хімії та біології Пискун Вікторія Миколаївна (Степненський НВК) та Кравченко Лідія Миколаївна (Головачанський НВК).

 

 

Педагоги отримали можливість поділитися досвідом роботи за 5 років, представити власні надбання, побачити цікаві методи проведення уроків, предметних та виховних заходів тощо. Професійність учителів помітно зросла за міжатестаційний період, усі активно використовують ІКТ, створюючи власні презентації, відеоролики, веб-квести "Генії починаються змалку",інтегровані уроки, навчаючи учнів працювати в мультимедійному просторі.

Щира подяка учасникам за цікаві та методично виважені доробки.

Успіху Вам!

 

Переглядів: 479 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar