Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Січень » 14 » Творчa групa
13:22
Творчa групa

Засідання творчої групи вчителів історії та правознавства

 

04.01.2018 року на базі Розсошенської гімназії  відбулось чергове засідання творчої групи вчителів історії та правознавства.  У 2017-2018 навчальному році творча група вчителів історії  розпочала роботу щодо створення кейсів до уроків  історії для учнів 5-9 класів.

На  засіданні  творчої  групи за круглим  столом учителі  обговорили  питання практичного значення застосування кейс-методу на уроках історії. Члени творчої  групи представили результати  своєї роботи у напрямку розробки  кейсів до уроків для учнів 7-9 класів та ділилися досвідом  щодо використання кейс-методів на уроках історії. На засіданні  учителів вирішили продовжити роботу у напрямку розробки  практичних завдань до уроків історії з використанням кейс-методів, які складатимуться з постановки проблемного запитання, набору відповідної інформації (документи, світлини, картини, статистична інформація) та запропонованих варіантів вирішення проблеми у  різних  формах.  А також систематично опрацьовувати нові публікацій з проблеми  активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках історії  шляхом використання кейс-завдань.

Таким чином,  робота творчої групи – це, перш за все, заняття, які дають змогу втілювати на практиці свої задуми, поділитися досвідом, дізнатись щось нове.

Методист  РМК             Л. Осадча

Переглядів: 399 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar