Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Січень » 9 » Творчa групa
23:33
Творчa групa

Форми Google в навчанні: створення вікторин, анкет, тестів.

 Засідання творчої групи учителів інформатики.

 

На базі Розсошенської гімназії 13 грудня відбулося чергове засідання творчої групи учителів інформатики, на якому  розглянули можливості, основні характеристики тестового контролю з використанням Google Форм та створення онлайнових тестів. Технологія тестового контролю включає такі етапи: створення системи базових тестових завдань; конструювання тесту з базових тестових завдань; проведення тестування; аналіз результатів тестування. Створити он-лайнові тести допомагають форми на Google диску. Форми Google це інструмент сучасного учителя, дозволяє розміщувати посилання на форму у соціальних мережах, на шкільних та персональних сайтах, на блогах, та надсилати посилання на створену форму за допомогою електронної пошти.  Google Форми - зручний інструмент, за допомогою якого можна легко і швидко планувати заходи, складати опитування та анкети, а також збирати іншу інформацію. Форму можна підключити до електронної таблиці Google, і тоді відповіді респондентів будуть автоматично зберігатися в ній. Форму можна створити як в меню Google Диска, так і в існуючій електронній таблиці.

Учасники засідання мали змогу практично створити вікторини, анкети, тести та відвідати творчий звіт, учителя інформатики Розсошенської гімназії, Головань Анни Василівни, яка провела бінарний урок  з інформатики та англійської мови у 10 класі.

 

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 378 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar