Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Лютий » 5 » Творча група
22:41
Творча група
  12 грудня відбулось чергове засідання творчої групи вихователів дошкільних навчальних закладів «Логіки світу»  на базі Розсошенського ДНЗ «Зірочка», яка працює над проблемою «Розвиток здібностей логічного мислення дітей дошкільного віку»( кер. Титаренко Л.С.).

     

    Учасники зібрання мали можливість переглянути логопедичні заняття з елементами ТРВЗ: «Казкові зимові фантазії» (середня група, вихователь Титаренко Л.С.) та «Живі фрукти» (старша група, практ. психолог Іващенко Ю.М.) із застосуванням ІКТ.

         Необхідно відзначити високий фаховий рівень педагогів, які у цікавій та доступній формі подали навчальний  матеріал, спонукаючи дітей до логічного мислення. Різні методи та прийоми роботи, використані на заняттях Титаренко Л.С. та Іващенко Ю.М., мотивують дітей у пізнавальній діяльності.
          Колеги-дошкільники, що прийняли участь у роботі творчої групи, відзначили, що на заняттях у різних вікових групах доцільно використовувати не лише «мозковий штурм», але й метод спроб та помилок, метод фокальних об’єктів та інші.

         Проведений захід є яскравим зразком з обміну досвідом та хорошим прикладом для наслідування молодим педагогам.

Переглядів: 418 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar