Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 1 » ТОЛОКА
21:50
ТОЛОКА

Горянська ЗОШ бере участь у проекті «Село на нашій Україні неначе писанка село». В рамках проекту проводяться щорічні акції «Збережи первоцвіти!», «Допоможи зимуючим птахам!», «До чистих джерел!».

                  

     Ось і 29.04 була організована адміністрацією школи весняна толока. Учні розміщували листівки у с. Гора  із закликами сортувати сміття окремо ,знати та оберігати рідкісні рослини нашого краю.      

                                                

               На заході був присутній   голова Щербанівської  сільської  ради   Ігор Степанович Процик   та його заступник Мельник Світлана Олександрівна .Вони привезли в подарунок школі 20 кущів троянд. Чалівське лісництво також виділило безкоштовно саджанці самшиту і ялівцю , частину з яких надали батьки учнів школи.

Всі працювали   з задоволенням. Крім вчителів та учнів ініціативу вийти на толоку підтримали жителі села Гора, які активно працювали, саджали саджанці, облаштовували дитячий майданчик навпроти школи .  

            Методист методичного сервісного центру обслуговування закладів освіти   Гришко В.Я.

Переглядів: 602 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar