Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Грудень » 28 » Тепла ялинка
13:57
Тепла ялинка

         За ініціативи методиста РМК Марини Павленко педагогічні колективи закладів дошкільної освіти району стали активними учасниками благодійної акції «Тепла ялинка», організованої наприкінці грудня Громадською організацією «Полтавська громада разом!». Всі, хто долучився до участі у заході, з теплотою у серці придбали іграшки і дитячу літературу, канцтовари, солодощі та передали до Громадської організації, щоб ці подарунки потрапили під новорічну ялинку дошкільних закладів Донеччини.

         Голова ГО «Полтавська громада разом!» Віра Маслак, приймаючи подарунки для малечі, сказала: «Я впевнена, розділяючи наші, волонтерські, ініціативи, ви бажаєте, щоб діти, душі яких опалені війною, відчули  піклування ровесників та дорослих з інших регіонів нашої країни…», щиро подякувала  учасникам Акції і побажала всім вдалих Новорічних та Різдвяних свят.

         Нехай з рук волонтерів вихованці дошкільних закладів Горлівки, Авдіївки, Донецька отримають подарункові набори і Новорічні свята огорнуть їх крильми любові, радості, доброти і щедрості!

          Будьмо щирими і щедрими, милосердними і справедливими, виховуймо у собі та в дітях благородство, взаємоповагу і взаєморозуміння. Пам’ятаймо, що лише у тому суспільстві, якому притаманні перелічені людські якості, ніколи не спалахне війна!

 

 

 

 

 

 

Методист РМК                                                                                М.О.Павленко

Переглядів: 343 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar