Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Січень » 10 » Технологія SMART KIDS – інновація в навчанні учнів початкових класів і чинник реалізації Концепції «Нова українська школа
10:16
Технологія SMART KIDS – інновація в навчанні учнів початкових класів і чинник реалізації Концепції «Нова українська школа

На базі Ковалівської ЗОШ Іст. 09.01.2019р. відбулося засідання районного методичного об'єднання учителів  перших класів та творчої групи з проблеми «Технологія SMART KIDS – інновація в навчанні учнів початкових класів і чинник реалізації Концепції «Нова українська школа».

Технологія SMART KIDS це ігрові завдання з цікавими героями та сюжетами для учнів початкової школи. Інтерактивні вправи допомагають навчатися та легко засвоювати шкільну програму. Електронні освітні ігрові ресурси працюють на ПК, планшетах та інтерактивних дошках, тож ними можна користуватися як у школі, так і вдома.

Питання, що обговорювалися: впровадження технології Smart Kids у початкову освіту; основні напрямки реалізації Концепції Нової української школи на засадах використання ЕОІР; презентація досвіду вчителів із використання ЕОІР у початковій школі; впровадження та поширення методики компетентнісного навчання та нових освітніх технологій,використання інноваційних технологій, зокрема методика використання ЕОР та е-підручників,технології змішаного навчання.

Доповідачі: Стасовська О.М., методист РМК КО(У,З)МСЦОЗО;

Карнаух О.П., учитель початкових класів Степненського НВК Полтавської районної ради;

Білокінь Н.О., учитель початкових класів Семянівського НВК Полтавської районної ради;

Гонтар Ю.О., учитель початкових класів Ковалівської ЗОШ Іст.

Переглядів: 432 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar