Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 15 » Стартував конкурс «Найкращий читач Полтавщини»
15:38
Стартував конкурс «Найкращий читач Полтавщини»

     В навчальних закладах району стартував конкурс «Найкращий читач Полтавщини» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2017»

В навчальних закладах району з 1 по 20 березня проходить І етап конкурсу «Найкращий читач Полтавщини» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2017» для учнів 6 – 7 класів, який проводиться спільно шкільними бібліотеками та сільськими бібліотеками-філіями. Організаційно-методичний супровід І етапу конкурсу здійснює методист районного методичного кабінету Осадча Л. М. Участь у конкурсі беруть учні 6 - 7 класів, які прочитали і зробили записи у Читацькому щоденнику про 3-5 прочитаних книжок, що не входять до шкільної програми з української чи зарубіжної літератури. Переможці (по одному переможцю з 6 і 7 класів) отримують звання «Суперчитач школи» і беруть участь у другому (районному) етапі Конкурсу, який відбудеться 5 квітня 2017 року у Полтавській районній бібліотеці для дітей с. Ковалівка. Докладніше про умови конкурсу можна дізнатися на сторінці «Шкільна бібліотека» у рубриці Конкурс «Найкращий читач Полтавщини».

 

 

 

 

Переглядів: 573 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 tereshky • 23:38, 17.03.2017
Здавалося б, ХХІстоліття – епоха домінування Інтернету. Проте, як і раніше, життя у бібліотеках вирує  навколо книги. Саме весною, коли прокидається природа, оживаютьпочуття, воскресають мрії й сподівання, з’являється незгасне бажання жити,
радіти кожній миті, кожному погляду, кожній усмішці, проводиться щорічний
Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач Полтавщини». От і з’являється чудова
нагода для популяризації серед дітей книги, виявлення читацьких
уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури, для
того, щоб привернути громадськість, державні установи, спонсорів, меценатів до
проблем дитячого читання.
avatar