Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 3 » Школа молодого вчителя «Молодість та перспектива»
00:10
Школа молодого вчителя «Молодість та перспектива»

На базі Сем’янівського НВК відбулося спільне засідання школи молодого вчителя та школи педагогічної майстерності вчителів математики. У процесі заходу була представлена презентація досвіду вчителя вищої категорії Фетисової  Алли Григорівни  на тему «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках математики». Алла Григорівна продемонструвала молодим педагогам  урок у 5 класі «Порівняння десяткових дробів», на якому використала різні прийоми та методи роботи з учнями.

Метою проведення таких заходів є надання  педагогам початківцям методичної допомоги в розв`язанні першорядних проблем, подоланні труднощів, з якими зустрічаються молоді учителі, з метою підтримання бажання плідно працювати. Сприяти підвищенню фахового рівня розвитку творчого потенціалу вчителя, удосконаленню майстерності, озброєнню новітніми знаннями, методикою та технологією навчання.

 

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 423 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar