Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 9 » Школа молодого вчителя історії та основ правознавства
11:06
Школа молодого вчителя історії та основ правознавства

«Учитель як фахівець живе доти,

поки вчиться».

К.Ушинський

03.03. 2017 на базі Мачухівського НВК у руслі творчого звіту вчителя історії і правознавства Рябухи Л.М. відбулося засідання Школи молодого вчителя історії та основ правознавства. Під час засідання методист районного  методичного кабінету Осадча Л.  М. ознайомила молодих вчителів  з вимогами до проведення державної підсумкової атестації учнів  загальноосвітніх навчальних закладів у 2016-2017 н. р. та орієнтовними вимогами до змісту атестаційних завдав з історії  України. Осадчою Л.М. було також розкрито питання щодо вибору     методів і форм контролю навчальних досягнень учнів з історії і правознавства.

 

 

 У формі круглого  столу  відбулось обговорення питання підготовки  учнів до ЗНО та участі у різноманітних  учнівських конкурсах.  Після розгляду теоретичних питань учасники засідання  обговорили проблемні ситуації, що виникають на уроці та шляхи виходу з них. На практичній  частині засідання Рябуха Л. М. провела майстер-клас «Вибір раціональних  форми і методів  узагальнення та систематизації знань учнів при  вивченні теми  Київська держава  у  ІХ-ХІІІ ст.». На завершальному етапі роботи вчителі отримали  індивідуальні   завдання для роботи  між засіданнями. Заняття пройшло конструктивно, вчителі отримали відповіді на поставлені питання.  Школа молодого вчителя є  важливим кроком  до професійного зростання молодих педагогів.     

Методист РМК   Л.М.  Осадча 

 

 

Переглядів: 401 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar