Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Листопад » 27 » Школа молодого педагога
22:42
Школа молодого педагога

Школа молодого педагога

27 листопада 2017 року на базі Пальчиківського НВК відбулося засідання школи молодого педагога «Молодість та перспектива» на якій були присутні молоді учителі Розсошенської гімназії, Гожулівського НВК, Чорноглазівської ЗОШ.

Яковенко Олександра Миколаївна, учитель математики, провела урок-подорож у 6 класі «Розв’язування рівнянь на основі властивості пропорції» використовуючи інформаційно-комунікаційні технології. Учитель показувала приклади рішення вправ чітко і доступно, пояснюючи важливі для розуміння учнями моменти, виправляла помилки в процесі виконання. Правильно підібрані вправи по рівнях складності дозволяли нарощувати складність у міру засвоєння матеріалу. Учні до занять відносяться з великим ентузіазмом, охоче вирішували завдання в зошитах та біля дошки. Олександра Миколаївна відноситься до дітей з повагою, розумінням, дотримує тактовність та  привертала увагу учнів, ставлячи питання, виходила на рівень діалогу.

У другій частині засідання методист РМК Пентова А.А. ознайомила колег з новинками фахової літератури, зокрема представила збірник задач у якому пропонуються чотири наскрізні лінії ключових компетентностей, що розглядаються під час вивчення математики. Розглянули використання  на уроках зошитів «Я дослідник:математика» для  розвитку дослідницьких навичок учнів та «Логіка».

З молодими колегами переглянули відеозапис вебінару "Супер-сервіси для експрес-опитування класу".

Анна Андріївна  запропонувала організовано прийняти участь у другому Інтернет-марафоні «Досвід успішних реформ естонської й фінської освіти для України. Європейський контекст» для вчителів з фахівцями європейських країн (12, 13 та 14 грудня — експерти з інновацій і керівники навчальних закладів Естонії та Фінляндії проведуть низку безкоштовних вебінарів, на яких ознайомлять із практикою впровадження нових методів навчання в реальних школах, будуть розглянуті теми: нові технології в освіті: роботи, хакатони, повна відмова від паперу в школі; методи створення сучасного освітнього середовища, «школи щастя»; програми занурення та навчання національних меншин; як мотивувати учнів до успішного навчання) та долучитись до заходу, який проводить Павло Родіонов, системний інженер-консультант компанії Cisco в сфері інформаційної безпеки, “29 років. Від черв’яка Морріса до “поганого кролика”. Чому нас все ще зламують?” 30 листопада 2017 року з 11:00 по 11:50 на якому буде змога  дізнатись про реальні атаки, які досліджували експерти Cisco, про техніки, методи та вектори, які зловмисники використовують для отримання доступу до інфраструктури, а також про організаційні і технологічні заходи, яких вживають для захисту від атак.

 

Методист РМК Пентова А.

Переглядів: 439 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar